top of page
Search

Fotós napok

A műtermi és az analóg (filmes) fotózás és labor, vagyis a nagyítás volt minden táborban a legnépszerűbb. Nyilván ez az, amihez ritkán lehet hozzájutni. Éppen ezért most szervezünk egy olyan programot, ahol mindez együtt van.



  1. nap: Műtermi fotózás filmre (és persze saját digitális géppel is). A nap végén a filmet leadjuk a laborban, mert annak az előhívása nem annyira izgalmas. Így viszont nem kell időt tölteni vele, másnap megkapjuk a kész negatívokat. Helyszín az Oktogon közeli műterem, ahol állandó világítású lámpák vannak, hogy egyszerre többen is tudjanak fotózni.

  2. nap: Nagyítás laborban, vagyis papírképeket készítünk a fotókból. Mivel ez szöszölős művelet, kevesen férnek a nagyítóhoz, ez is egész napos program, hogy mindenkinek legyen elég ideje a saját képeire. Amíg ketten-hárman nagyítanak, a többiekkel közben mozizunk, képeket elemzünk, és újabb utómunka-technikákat veszünk át. Helyszín a Horánszky utcai labor.



Mindkét napon 10 és délután 4 között tart a program, természetesen ebédszünettel. Szokás szerint éttermi menü a közelben.


Magától értetődik, hogy bárki jöhet, régiek, újak, külön vagy együtt. Mivel a helyszíneket le kell foglalnunk, minél előbb jelentkezzetek!


Részvételi díj: 21 000 forint/fő, amiben benne van a helyszínek foglalási díja, az eszközhasználat, az anyagköltség és az éttermi ebédmenü. Nincs benne utazási költség.


Időpont: 2021. augusztus 25. szerda és 26. csütörtök.


Találkozás: az Oktogonnál 25-én 10 órakor.


A programot minimum 10 fő jelentkezése esetén tudjuk megszervezni, és augusztus 19-ig látnunk kell a létszámot.


Jelentkezni lehet emailben: szabozoltancom@gmail.com vagy kreativfotoselmenytabor@gmail.com címen vagy telefonon: +36304230390


80 views0 comments

Recent Posts

See All
Post: Blog2_Post
bottom of page